Élhajlítás, CNC lemezhajlítás

A lemezmegmunkálás, lemezlakatos munkák terén az egyik általunk alkalmazott technológia az élhajlítás, ami a lézervágás mellet egy rendkívüli pontossággal történő megmunkálást tesz lehetővé. Megfelelő technikai háttérrel lehetőség nyílik a lemezalkatrészek gyártását kiváló hajlítási pontossággal biztosítani.

A hajlítás történhet egyedi és típustervek alapján, fűtő és vízmelegaítő készülékek, lemezszekrények, alkatrészek vagy burkolatok hidegen hengerelt és rozsdamentes anyagból.

A CNC élhajlító technológiai szolgáltatások során maximális pontosságot tudunk biztosítani, ami által a hajlítások tökéletesen meg tudnak felelni a műszaki elvárásoknak. Így a gép és cégünk szakembereinek kompetenciája együttesen teszi lehetővé a gyártás során, hogy egyedi megrendeléseket is teljesítsünk.

Élhajlítás CNC vezérlésű lemezhajlító gépekkel.

A hajlított termékek megmunkálásához CNC vezérlésű gépeket alkalmazunk, képzett szakembereink gondoskodnak róla, hogy minden ránk bízott feladat a megrendelés szerinti paraméterekkel teljesüljön. A lemezhajlító gépek 3000 mm hajlítási hosszal dolgoznak.

Az élhajlítást különböző lemez típusokkal is el tudjuk végezni, köztük acél, KO és alu lemezekkel. A CNC élhajlítás az anyag típusától függően 10 mm – 20 mm vastagságig megvalósítható.

Ebben a komplex feldolgozási folyamatban a lemezeket, különféle elemeket sok esetben kell a megfelelő szögben, illetve ívben meghajlítani. Ezért is fontos, a hozzá szükséges professzionális eszközök és nem mellesleg szakértelem rendelkezésre álljon. A fémlemezek speciális megmunkálásánál szempont, hogy a munkadarabok forgácsolás nélkül is elnyerjék a kívánt formát. Ilyenkor figyelembe kell venni azt is, hogy az anyag külső rétege megnyúlik, a belső réteg pedig lényegében rövidebb lesz. A pontosság különösen fontos, melybe beletartozik az előírt méretek és szögtartomány tartása.

Professzionális kivitelezés.

Az általunk alkalmazott élhajlítási technológiával elérhető, hogy az elkészített alkatrészek tökéletesen illeszkedjenek a szerkezet további elemeihez. Bár a kézi élhajlítókkal is kiválóan lehet dolgozni, olykor elkerülhetetlen a professzionális CNC vezérlésű gépeket alkalmazni. Ezek ipari mértékben sokkal hatékonyabban biztosítják a munkadarab hajlítását.

Szeretné, ha a megbeszélt határidőre elkészülne a megrendelt alkatrész? Jól felszerelt, folyamatosan fejlődő csarnokunkban végezzük a lemezmegmunkálást, az erre alkalmas megbízható, akár tömeggyártásra is alkalmas gépekkel.

Kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot!