AZ IPAR ÉS A LAKOSSÁG SZOLGÁLATÁBAN

Forduljon hozzánk bizalommal, legyen szó akár egyedi, kis darabszámú, akár nagy mennyiségű sorozatgyártásról!

Mátrép gyár Mátrép gyár Mátrép gyár Mátrép gyár Mátrép gyár
smallpic
  1. Kedvezményezett neve: Mátrép-Mega Műszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
  2. Projekt címe: A Mátrép-Mega Kft versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén.
  3. Szerződött támogatás összege: 30 millió Ft.
  4. Támogatás mértéke: (%-ban) : 50%
  5. Projekt tartalmának bemutatása: 1db TRUMPF TruLaser 3030 Fiber (L49) lézervágó gép beszerzése a beüzemelése, és termelési folyamatokba integrálása.
  6. Projekt tervezett befejezési dátuma: 2019-07-08
  7. Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-02572


RÓLUNK

Cégünkről

Vállalkozásunk a jelenlegi formában 1996-ban alakult természetes személyek által, később tisztán családi tulajdonba került. Cégünk fő tevékenysége a lakatosipar, a helyi és a környező cégeknek nyújt szolgáltatási és gyártási kapacitást. A szerkezeti lakatos részlegünket az utóbbi időkben jól képzett szakemberekkel és felújított üzemcsarnokkal tettük még sikeresebbé. Lemezlakatos részlegünk a folyamatosan növekvő minőségi követelményekhez alakul és a már megtett fejlesztéseken felül további eszközvásárlásokról döntöttünk 2012-ben, amihez már pályázaton nyert támogatás is rendelkezésre áll. Az elmúlt években a gyártás feltételein is javítottunk, energiatakarékos kazánokat,fűtés korszerűsítést-szigetelt ajtókat ablakokat, homlokzati szigetelést valamint korszerű szociális beruházást (öltöző, mosdók, Wc-k)valósítottunk meg.

Leendő partnereink

Nyitottak vagyunk új partnerek és lehetőségek irányába amihez a telephelyünkön lévő 5500m2-es beépíthető telek is hozzájárulhat.